Bericht versturen

De Machinesco. Ltd van Yueqingszhengli

De kwaliteit is Baan1.100% Tevredenheid is Doel

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Yueqing Zhengli Machinery Co. Ltd

Ik ben online Chatten Nu
Ik bezocht vele fabrieken alvorens ik orde plaatste. De reden die ik Zhengli-de Machinesproducten is hun beroepsbekwaamheid en hun uitstekende dienst heb gekozen. Zij doen zeer het best in elke details. Ik houd van deze fabriek en ook zoals hun mooie verkoopmensen! Ik zal meer partners adviseren om zaken met hen te doen.

—— Dave van Amerika

Zeer uitstekende producten die wij van Zhengli-Machines hebben gekregen. Wij zijn zeer tevreden met het na al installatie in Nigeria. Zij stuurden professionele mensen naar onze bouwwerf om ons voor installatie bij te staan. Ik zal meer projectorden aan hen in de toekomst geven.

—— Michelle van Hongkong

Wij zijn zeer tevreden met de dienst met inbegrip van het vakmanschap van deze Roestvrije Pompspuitbus!

—— Marianna van Canada

Yueqing Zhengli Machinery Co. Ltd

1 2
Yueqing Zhengli Machinery Co. Ltd Yueqing Zhengli Machinery Co. Ltd
Fabriek workshop
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Afrika
Wereldwijd
Merken : ZEALN
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 80% - 90%

De Machinesco. van Yueqingszhengli, Ltd.was die in Feb.1995 wordt opgericht, die in de Industriezone van Xinguang wordt gevestigd, Liushi-Stad, Yueqing-Stad, Zhejiang, China, is een Belangrijke Fabrikant van Roestvrij staalspuitbus en Vervangstukken. 

Onze spuitbus wordt wijd gebruikt voor Desinfectie en de sterilisatie in landbouw, de industrie, bouw en het ziekenhuis etc.they is makkelijk te gebruiken voor het bespuiten van ongedierte, onkruid en zieke installaties, en ook uitstekend voor het bespuiten van olie voor bouwmateriaal, zoals concreet kader.

Meer dan 80% van onze producten zijn voor de markt overzee, zoals Europa, Amerika, is de Jaarlijkse output van Japan en van het Midden-Oosten Etc.The meer dan 50000 Reeksen.

 

De „kwaliteit is Baan1.100% Tevredenheid is Doel“, hopen wij dat onze engeavors bulid omhoog een merk van wereldklasse, en de positie van leiding wereldwijd verdienen kunnen

 

Contactgegevens
Yueqing Zhengli Machinery Co. Ltd

Tel.: 86-577-62798277

Fax: 86-577-62798256

Direct Stuur uw aanvraag naar ons